fbpx

Dobrodošli u INTERCERT

INTERCERT INC. (INTERCERT INC. 2001 TIMBERLOCH PLACE – SUITE 500, THE WOODLANDS, TEXAS 77380, U.S.A) je međunarodna tvrtka koja širom svijeta pruža usluge provjere (interne i eksterne), certifikacije i obuka u oblasti velikog broja sustava upravljanja i standarda.

INTERCERT je akreditiran za certifikaciju sustava upravljanja od strane renomiranog NTERCERT je akreditiran za certifikaciju sustava upravljanja od strane renomiranih akreditiranih tijela: SCC (Standards Council of Canada/Conseil canadien des normes) i KAB (Korea Accreditation Board), obe dulje od 20 godina članice IAF-a (Međunarodnog foruma za akreditaciju; The International Accreditation Forum).

Zvanični i ekskluzivni INTERCERT partner za područje Jugoistočne Europe je INTERCERT HRVATSKA, koji postojećim i budućim korisnicima u ovom dijelu Europe omogućuje pristup uslugama INTERCERT-a.

Klijenti INTERCERT-a, kao certifikacijskog tijela za certifikaciju sustava upravljanjem koje je akreditirano od strane IAS-a, imaju veliku korist od (MLA) multilateralnog sporazuma o priznavanju, koji, zahvaljujući dogovoru o priznaju na osnovu ekvivalentnosti programa akreditacije SCC-a i KAB-a, omogućuje u području definiranom MLA-om klijentima pružiti certifikate prepoznate od strane IAF-a, čime klijenti smanjuju potencijalne troškove višestruke certifikacije i stječu dodatnu vrijednost u svom poslovanju i prema svojim zainteresiranim stranama.

Intercert
Uvijek pronalazimo nove načine biti Vam uvijek dostupni

Primarna misija INTERCERT-a je pružiti transparentne i nepristrane usluge certifikacije i obuke stručnog osoblja, čime želimo svojim korisnicima isporučiti vrijednost koja im pomaže postići svoje poslovne ciljeve. Misija INTERCERT-a je omogućiti ostvarivanje misije prema sadašnjim i budućim klijentima u skladu sa fer poslovnim odnosima definiranim relevantnim poslovnim ugovorima.

Naš tim svakodnevno prihvaća nove poslovne izazove i kontinuirano se prilagođava poslovnim zahtjevima, sa ciljem koji podrazumijeva potpuno ostvarivanje očekivanja naših klijenata.

Uvijek na raspolaganju

Međunarodno poslovanje tvrtke  INTERCERT INC. (INTERCERT INC. 2001 TIMBERLOCH PLACE – SUITE 500, THE WOODLANDS, TEXAS 77380, U.S.A) zasnovano je na uporabi bogatog iskustva naših zaposlenika, u širokom spektru poslovnih aktivnosti, velikog broja industrija, javnog i poslovnog sektora. Svojim klijentima pružamo profesionalne provjere i usluge certifikacije, i cijelo vrijeme održavamo sukladnost u skladu sa zahtjevima standarda ISO 17021.

Certifikacija od povjerenja SCC KAB IAAC APAC IAF Intercert markice